Skip Navigation

Rendelje meg most!

Ár: 2784.00 Ft
Mennyiség:
nyomtatás
Újdonságaink | Könyveink

John Naisbitt: A gondolkodás magasiskolája – Tárjuk fel a jövőt

Ár: 3480 Ft
Kedvezmény: 20%
Internetes ár: 2784 Ft

270 oldal, ragasztott
ISBN 978-963-06-3335-2

Fordította: Darnyik Judit

JOHN NAISBITT: TÖBB MINT 14 MILLIÓ ELADOTT PÉLDÁNY VILÁGSZERTE!

John Naisbitt műve „elképesztően hasznos… minden irányba elmerészkedik, és az olvasót is kalandozásra sarkallja.”
Wall Street Journal

„20 évvel ezelőtt jelent meg John Naisbitt sikerkönyve, a Megatrendek, amelynek előrejelzései páratlanul helytállónak bizonyultak. Egyetlenegy esetben sem tévedett, ami bámulatra méltó eredmény, ha meggondoljuk, milyen nehéz lenne most megjósolni, milyen lesz a világ 2025-ben.”
Financial Times


John Naisbitt gondolatébresztő – Megatrendek és a Megatrendek 2000 című – művei bizonyságot adtak arról, hogy a szerző gyorsan változó világunk egyik legnagyobb látókörű és legpontosabb megfigyelője.

A gondolkodás magasiskolája még ezen is túlmutat: beavat az előrejelzés titkába. John Naisbitt átadja olvasóinak a kulcsot a jövő birodalmához, feltárja azokat a módszereket, amelyek segítségével képesek leszünk megérteni napjaink világát és felismerni a holnapban rejlő lehet_ségeket. Bemutatja leghatékonyabb eszközeit, a 11 vezérelvet, majd ezeket alkalmazva fényt derít azokra a jelenségekre, amelyek a legnagyobb szerepet fogják játszani a XXI. század soron következő évtizedeiben.

A Galileiről, Einsteinről, valamint napjaink üzleti, tudományos és sportéletének sztárjairól és csodabogarairól szóló történetekkel tarkított könyv felnyitja a szemünket. Segítségével képesek leszünk átlátni az újságok szalagcímein s a politikusok szólamain, és személyes véleményt alakíthatunk ki arról, hogyan alakul a jövő.

A Megatrendek, JOHN NAISBITT elsőként, 1982-ben kiadott könyve több mint két éven át vezette a New York Times népszerűségi listáját, és több mint 9 millió példányban kelt el. A szerző széles körű tapasztalatokkal rendelkezik: tevékenykedett a vállalati élet vezető pozícióiban, Kennedy és Johnson elnök kinevezésében, valamint vállalkozóként egyaránt. A Harvard Egyetem vendégelőadója, a Moszkvai Állami Egyetem vendégprofesszora volt, jelenleg pedig a kínai Nancsingi Egyetem tanári karának tagja. Naisbitt a malajziai Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Intézetének kiemelt nemzetközi munkatársa. Három földrészen élt, és az egyik legkeresettebb előadóként járja a világot. 15 díszdoktori cím birtokosa a humán, a műszaki és a természettudományok terén.
« vissza